Even voorstellen

Als Gz-psycholoog en psychotherapeut ben ik geregistreerd in het BIG register (www.bigregister.nl) en erkend door de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (www.nvrg.nl).

Ik ben ingeschreven in het Kwaliteitsregister Psychotherapie van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (www.psychotherapie.nl).

Tevens ben ik lid van de landelijke vereniging voor vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten (www.lvvp.info). Ik hou me aan de door hen gestelde kwaliteitseisen en val onder hun klachtenregeling.

Binnen mijn praktijk bestaat de mogelijkheid tot het volgen van supervisie en leertherapie volgens de richtlijnen van de NVRG. Als leertherapeut sta ik ingeschreven in het Register voor Leertherapeuten Psychotherapie van de NVP.

Naast het geven van therapie, supervisie en leertherapie geef ik les over systeemtherapie (www.platformsysteemtherapie.nl), andere trainingen en coaching.

Over de zonnewijzer in het logo

Bij de zonnewijzer verandert de schaduw van de wijzer voortdurend van richting, het perspectief verandert omdat de aarde om haar as draait – als je vanuit een ander perspectief kijkt, kun je ook iets anders zien, kan er ruimte komen voor andere verhalen.